Menu

Metapace logo b

Blagovno znamko Metapace odlikuje predvsem visoka kakovost ter najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Blagovna znamka Metapace je garancija za zadovoljstvo. Prepričajte se sami.
V našem podjetju tesno sodelujemo s proizvajalcem Metapace in jamčimo za njihove izdelke, kar lahko potrdi ogromno naših strank. Visoka cena opreme še ne pomeni visoke kakovosti!
Za opremo Metapace imamo lasten servis v garancijskem in izven garancijskega roka.

Opremo METAPACE ponujamo v štirih kategorijah:

- čitalci črtne kode
- POS tiskalniki
- tiskalniki etiket
- predali za denar

 

ČITALCI ČRTNE KODE

Metapace logo b Čitalci črtne kode Metapace so OEM produkti kar pomeni, da se pod blagovno znamko skriva znan svetovni proizvajalec. Zato je nakup čitalca črtne kode Metapace več kot ugoden saj dobite odličen čitalec po nižji ceni, zato je prav razmerje med kakovostjo in ceno te opreme največje. V podjetju Mangee d.o.o. imamo z blagovno znamko Metapace bogate izkušnje, naprave smo uspeli uspešno integrirali v vrsto aplikacij in z njimi zamenjali naprave priznanih proizvajalcev.
metapace mp28

METAPACE S-52 - 2D ČITALEC ČRTNE KODE - NOVO!

S-52 je odličen čitalec 2D črtnih kod nižjega cenovnega razreda. Priznana lastna blagovna znamka Metapace je še enkrat prepričala.
V kompletu je čitalec in USB kabel.
Garancija za napravo znaša 2 leti.

METAPACE S-52 - specifikacija - pdf
metapace mp28

METAPACE MP-28

MP-28 je čitalec 1D in 2D črtnih kod. V osnovi je to čitalec Zebra DS2208.
V kompletu je čitalec in USB kabel.
Garancija za napravo znaša 5 let.

METAPACE MP-28 - specifikacija - pdf
metapace mp78

METAPACE MP-78

MP-78 je odličen brezvrvičen (bluetooth) čitalec 1D in 2D črtnih kod. V kompletu je čitalec, komunikacijsko polnilna enota in USB kabel. V osnovi je to čitalec Zebra DS2278.
Garancija za napravo znaša 5 let.

METAPACE MP-78 - specifikacija - pdf
 

POS TISKALNIKI

 Metapace logo b POS tiskalniki METAPACE so kvalitetni in vzdržljivi in dosegajo najvišje standarde kakovosti. Pred nakupom kakršnegakoli POS tiskalnika se najprej posvetujte s strokovnjakom, ki Vam bo svetoval pri izbiri. Šele potem se odločite za nakup. Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.
metapace T40 n

Metapace predstavlja nov 80 mm POS termični tiskalnik izjemnih lastnosti. zaradi svoje majhnosti varčuje s prostorom, z vgrajenimi vmesniki USB, RS232 in LAN pa nudi vsestransko priključitev.Tisklate lahko tudi na 60 mm papir s širino izpisa 57,4 mm.

Tehnični podatki:

- termo tiskalnik 203 dpi
- širina medija: (max.) 82,5 mm
- širina izpisa: (max.) 80 mm /57,4 mm
- max. premer rolice: 83 mm
- hitrost izpisa: 250 mm /sek.
- vmesniki: USB, RS232 in LAN
- standardni priključek za odpiranje predala
- vgrajen nož, black mark senzor
- 2 MB RAM, 4 MB FLASH
- priloženo: napajalnik, serijsk iin USB kabel
- garancija: 36 mesecev

T-40 - specifikacija - pdf

metapace t 3 n

METAPACE T-3

Serija tiskalnikov T-3 nudi širok izbor vmesnikov: USB, RS232, LPT, ETHERNET in WiFi. Vmesniki so vgrajeni kot moduli, tako lahko tiskalniku kadarkoli zamenjate vmesnik!

Tiskalniki so izredno vzdržljivi in imajo kar 5 letno garancijo!

 

T-3 - specifikacija - pdf
metapace M 20i n

METAPACE M20i - mobilni tiskalnik 58 mm

Metapace M20i je mobilni POS tiskalnik odlične blagovne znamke Metapace. Tiskalnik ima odlične lastnosti in vrhunsko kvaliteto zato sodi v najvišji razred mobilnih POS tiskalnikov. Tiska v termičnem načinu (direct thermal) v resoluciji 203dpi, max. širina medija: 58 mm, max. širina izpisa: 48 mm, hitrost izpisa: 90 mm/s.
Vgrajeni so vmesniki: BLUETOOTH (iOS), USB, RS232.
Priložena je zaponka za pas, futrola, napajalnik ter baterija. Barva je črna.
Garancija znaša 24 mesecev.

 

M20i - specifikacija - pdf

metapace m30i

METAPACE M30i - mobilni tiskalnik 80 mm

Metapace M30i je mobilni POS tiskalnik odlične blagovne znamke Metapace. Tiskalnik ima odlične lastnosti in vrhunsko kvaliteto zato sodi v najvišji razred mobilnih POS tiskalnikov. Tiska v termičnem načinu (direct thermal) v resoluciji 203dpi, max. širina medija: 80 mm, max. širina izpisa: 72 mm, hitrost izpisa: 100 mm/s.
Vgrajeni so vmesniki: BLUETOOTH (iOS), USB, RS232.
Priložena je zaponka za pas, futrola, napajalnik ter 2600 mAh baterija. Barva je črna.
Garancija znaša 24 mesecev.

 

M30i - specifikacija - pdf

   
 

TISKALNIKI ETIKET

 Metapace logo b Tiskalniki etiket Metapace so odlična blagovna znamka pri kateri je razmerje med ceno in kvaliteto naravnost odlično. Vsi tiskalniki so za razliko od konkurence pakirani v neceneno embalažo, pri vsakem od njih je priložena vsa oprema potrebna za takojšnje delo: podatkovni kabel, napajalnik, ribon, rolica etiket, čistilno pero za čiščenje tiskalne glave, zgoščenka z gonilniki in orodji ter brezplačna enostavna programska oprema Label Artist, ki omogoča oblikovanje etikete po želji. Label Artist omogoča direktno navezavo na podatkovno bazo (Excel, txt ali mdb).
metapace l 22d n

METAPACE L-22D

L-22D je majhen, kompakten namizni 2 inch tiskalnik, s katerim lahko v termo direkt načinu tiskate etikete do širine 56,9 mm pri max. hitrosti 152 mm/sek.
Tiskalnik ima vgrajenih
64 MB RAM DDR3 in 128 MB Flash spomina. Vgrajeni vmesniki so USB 2.0 in serijski, kot opcija pa LAN in WiFi.
Tiskalnik razume programske jezike ZPL, ZPLII, EPL in EPLII, najpogostejše programske jezike v industriji. Tiskalnik boste brez težav uporabljali skoraj v vsakem okolju.
Priloženo: kabel (USB), napajalnik, napajalni kabel, Windows gonilniki za vse Win OS, orodja za nastavitev tiskalnikov, brezplačna programska oprema Label Artist z možnostjo povezave na Excel podatkovno bazo. Barva ohišja: črna ali bela
.

Dodatne opcije:
- nož (cutter) v črni ali beli barvi
- peeler

L-22D - specifikacija - pdf

metapace l 42d n

METAPACE L-42D

L-42D je opremljen s hitrim procesorjem, 64 MB SDRAM in 128 MB Flash ter spada v zgornji razred tiskalnikov. L-42D tiska etikete do širine 110 mm tudi z visoko hitrostjo (178 mm/sek.). Tiskalnik razume programske jezike ZPL, ZPLII, EPL in EPLII, najpogostejše programske jezike v industriji. Tiskalnik boste brez težav uporabljali skoraj v vsakem okolju.

Tehnične karakteristike:

Tehnologija direktnega termičnega tiska, 8 dots/mm (203 dpi), max. širina medija 110 mm, max. širina tiska 108 mm, max. hitrost 178 mm/sek., multi-interface (RS232, USB), emulacija jezikov: EPL, EPLII, ZPL, ZPLII, SLCS, RAM: 64 MB, Flash: 128 MB, priloženo: kabel (USB), napajalnik, napajalni kabel, Windows gonilniki za vse Win OS, orodja za nastavitev tiskalnikov, brezplačna programska oprema Label Artist z možnostjo povezave na Excel podatkovno bazo. Barva ohišja: črna.
Opcije: cutter (nož), peeler (samoodlepljanje, Ethernet

L-42D - specifikacija - pdf

metapace l 42dt n

METAPACE L-42DT

Top predstava za namizje

Metapace L-42DT je ​​tiskalnik za nalepke z izjemnimi funkcijami za prilagodljivo uporabo. Njegove značilnosti je težko najti v podobnih različicah "high-end" tiskalnikov, kombinacija med ceno in zmogljivostjo je impresivna. Tiska tako v "termo-direkt" kot "termo transfer" načinu na etikete s širino med 20 mm in 110 mm, s hitrostjo do 178 mm na sekundo. Navdušuje že od trenutka, ko odprete embalažo, ga odpakirate, priklopite in začnete poskusno tiskati. Vse kar potrebujete, je že priloženo: rolica ribona, rolica etiket in čistilno pero za glavo. Priloženi so tudi Seagullovi Windows gonilniki ter programska oprema Label Artist. Lahko ga naročite tudi s "peel off" funkcijo ali z nožem. S svojim kompaktnim ohišjem tiskalnik Metapace L-42DT zlahka najde prostor, kjerkoli je to potrebno. 
Opcije: cutter (nož), peeler (samoodlepljanje, Ethernet

L-42DT - specifikacija - pdf
Metapace logo b

Za tiskalnik Metapace L-42DT je možno dobiti tudi opcijsko opremo in rezervne dele:

Dodatna oprema:
- nož (cutter): 79 eur + ddv
- peel off (samodejno odlepljanje): 29,90 + ddv
- WiFI modul TP Link (za modele z vgrajenim Ethernet)

Rezervni deli:
- tiskalna glava ( 75 eur + ddv)
- napajalnik (40 eur + ddv)

   
 

PREDALI ZA DENAR

Metapace logo b Predali za denar METAPACE so najkakovostnejša izbira na trgu. Pakirani so v izredno lično in profesionalno embalažo, izdelani so kakovostno in natančno, zanje pa ponujamo kar 25-mesečno garancijo, kar je edinstveno na trgu.
metapace k 1 n

METAPACE K-1

Kovinski predal za denar, odpiranje spredaj, dimenzije 410x114x415mm, prostor za 6 različnih bankovcev, 8 vrst kovancev, 1 predal za kupone, povezava direktno na tiskalnik preko RJ12 konektorja za odpiranje, ključavnica, barve: temno siva, beige, bela, srebrna. Predal ima kar 25-mesečno garancijo.

K-1 - specifikacija - pdf

metapace k 2 n

METAPACE K-2

Kovinski mini predal za denar, odpiranje spredaj, dimenzije 330x101x330mm, prostor za 4 različnih bankovcev, 8 vrst kovancev, 1 predal za kupone, povezava direktno na tiskalnik preko RJ12 konektorja za odpiranje, ključavnica, barva črna ali beige. Predal ima kar 25-mesečno garancijo.

K-2 - specifikacija - pdf
metapace k 3 n

METAPACE K-3

Robusten kovinski predal, odpiranje zgoraj, dimenzije 460x100x170mm, 6 horizontalnih predalnikov za bankovce, 8 predalnikov za kovance, 1 predal za kupone, 2-poz. ključavnica, povezava na tiskalnik z RJ12 konektorjem, barva: srebrna/črna. Garancija: 25 mesecev.

 

K-3 - specifikacija - pdf
metapace k 4 n

METAPACE K-4

Predalnik za denar v plastičnem ohišju, odpiranje spredaj, dimenzije 245x105x320mm, 3 predalniki za bankovce, 3 predalniki za kovance, 3 poz. ključavnica, povezava na tiskalnik z RJ11 konektorjem, barva: črna. Predal ima 25-mesečno garancijo.

 

K-4 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.