Menu

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo.

getac logo

Pomembno:

Podatki iz aktualnega prospekta za posamezen produkt lahko odstopajo glede na posamezne trge. Zato ni nujno, da nekaterih opcij kot so velikost SSD diska, Barcode Imager, RFID reader, vrsta procesorja itd... na evropskem trgu ni, zato priporočamo, da v vsakem primeru pošljete povpraševanje in za vas bomo poiskali vse možne konfiguracije.
Tudi vseh opcij hkrati ni moč vgraditi v tablico ali notesnik - če je recimo vgrajen 2D imager, ne more imeti zraven vgrajenega še RFID LF/HF readerja.

Čisto spodaj na tej strani so objavljene zadnje tehnične novice glede sprememb na produktih.   

 

GETAC TABLIČNI RAČUNALNIKI

getac a140

GETAC A140 serija - tablični računalnik z Windows 10 PRO

Robusten tablični 14 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere.

 

Getac A140 serija - specifikacija - pdf

Getac A140 serija - dodatna oprema - pdf

getac ex80

GETAC EX80 serija - tablični računalnik z Windows 1O PRO in GPS - ZA UPORABO V EKSPLOZIVNO NEVARNI OBMOČJIH

Robusten tablični 8 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere.

Za uporabo v eksplozijsko nevarnih območjih:

ATEX/IECEX
Ex II 1 GD
Ex ia op is IIC T4 Ga
Ex ia op is IIIC T135ºC Da
UL913
Class I, Zone 0, AEx ia op is IIC T4 Ga
Class II, Zone 20, AEx ia op is IIIC T135ºC Da
Class I, Division 1, Groups A, B, C, D
Class II, Division 1, Groups E, F, G
Class III, Division 1


Getac EX80 serija - specifikacija - pdf

Getac EX80 serija - dodatna oprema - pdf

getac ex80

GETAC UX10 serija - tablični računalnik z Windows 10 PRO!

Robusten 10,1" tablični računalnik za ekstremne razmere.Getac UX10 serija - specifikacija - pdf

Getac UX10 serija - dodatna oprema - pdf

getac ex80

GETAC UX10 EX serija - tablični računalnik z Windows 10 PRO!

Robusten 10,1" tablični računalnik za ekstremne razmere v EX območju.Getac UX10 EX serija - specifikacija - pdf

Getac UX10 EX serija - dodatna oprema - pdf

getac ex80

GETAC K120 EX serija - POPOLNOMA NOV TABLIČNI RAČUNALNIK  Z WINDOWS 10 PRO za EX območje!

Robusten 12,5" FHD tablični računalnik za ekstremne razmere v EX območju.


Getac K120 EX serija - specifikacija - pdf

Getac K120 EX serija - dodatna oprema - pdf

getac ex80

GETAC K120 serija - POPOLNOMA NOV TABLIČNI RAČUNALNIK  Z WINDOWS 10 PRO!

Robusten 12,5" FHD tablični računalnik za ekstremne razmere.


Getac K120 serija - specifikacija - pdf

Getac K120 serija - dodatna oprema - pdf

getac f110

GETAC F110 serija - tablični računalnik z WINDOWS 10 PRO!

Tablični računalnik, ki se počuti doma na prostem: s popolnoma robusnim tabličnim računalnikom F110 Getac je namenjen vsem uporabnikom, ki delajo v ekstremnih pogojih, vendar ne želijo ogrožati visoko razvite tehnologije. Licenčni operacijski sistem Windows 10 Professional je že vnaprej nameščen. 11,6 inčni zaslon z več dotiki ponuja veliko prostora - tudi za grafične aplikacije in vzdrževalne naloge, v katerih se uporabljajo zemljevidi in načrti postavitve. Tudi pri svetlem soncu zagotavlja optimalno berljivost, saj je tehnologija zaslona LumiBond tabličnega računalnika zasnovana tako, da ustreza potrebnim izzivom.

Kadar gre za komunikacijo, je tablični računalnik Getac F110 idealno opremljen. WiFI 802.11ac in Bluetooth 5.0 podpirata uporabnike s potrebno fleksibilnostjo gibanja, lahko pa po želji izmenjavo podatkov vršite tudi z mobilno širokopasovno funkcijo 4G LTE. Dodatno so na voljo tudi različice z zelo natančnimi namenskimi moduli GPS za pozicioniranje.

Robustni tablični računalnik F110 je zahvaljujoč velikemu zaslonu odličen za več kot le terensko delo. V kombinaciji z opcijskim dockingom za vozila ali pisarno lahko F110 hitro postane tudi stacionarni računalnik. Na voljo so dodatni vmesniki prek docking priključne postaje, poleg tega pa se naprava hkrati tudi polni. Dvojna serijska vrata, po en grafični izhod VGA in HDMI, štirje vmesniki USB in LAN vrata odpirajo dodatne možnosti na vaši mizi ali v vozilu. Na voljo pa imate tudi dodatke za vaš F110 kot so na primer dockingi (ptridrditveni dockingi za vozila), napajalnik za v avto ali dodatni napajalnik, torbica, zaščitna folija, tastatura....itd. Tablico v sloveniji uspešno uporabljajo reševalne postaje, civilna zaščita, policija, vojska, avtoservisi za diagnostiko, fakultete za terensko delo....


Getac F110 serija - specifikacija - pdf

Getac F110 serija - dodatna oprema - pdf

getac f110

GETAC F110 EX serija - tablični računalnik z WINDOWS 10 PRO!

Robusten tablični 11,6 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere v ex prostorih. Ponujamo certifikate ATEX in IECEx Zone 2/22 za uporabo v potencialno eksplozivnih atmosferah. Uporabljajo se izolacijski mehanski materiali in izjemne oblike vezja, ki zagotavljajo, da je F110-Ex proti predvideni uporabi zaščiten pred vžigom in je varen.


Getac F110 EX serija - specifikacija - pdf

Getac F110 EX serija - dodatna oprema - pdf

 
getac t800

GETAC T800 serija - robustni tablični računalnik z WINDOWS 10 PRO!

Ultra robusten tablični 8,1 palčni multi touch računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere.
Končno kompakten tablični računalnik, ki si resnično zasluži svoje ime! Getac T800 ni preprosto orodje zunaj pisarne; dovolj močan je, da je pisarna! Licenčni Windows 10 PRO je vnaprej nameščen. Primeren je za terensko osebje v javnih službah, vzdrževanju in na gradbiščih.

Popolnoma robusten tablični računalnik T800 se ergonomsko prilega v eno roko, debel je le 24 mm in tehta manj kot en kilogram. S svojim multi-touch zaslonom (velikost zaslona 20,6 cm, ločljivost 1280 x 800) optimalno izpolnjuje zahteve za mobilna delovna okolja. Zahvaljujoč Getacovi tehnologiji LumiBond je zlahka berljiv tudi na prostem, tudi ob močni sončni svetlobi. Šest funkcijskih tipk uporabnikom poenostavlja upravljanje, nudi hiter dostop do pogosto uporabljanih aplikacij in zagotavlja nemoteno delovanje.

Niti ekstremne temperature, padci, vibracije niti tekočine ne morejo negativno vplivati ​​na tablico, ki ima certifikat MIL-STD-810G in IP65. Izboljšana zasnova ohišja in ATEX certifikat (cona 2/22) T800-Ex zagotavlja varno delovanje tudi v visoko eksplozivnih okoljih in tako ščiti uporabnike. Običajna baterija zdrži do 10 ur; zahvaljujoč Getac-ini integrirani tehnologiji LifeSupport - med delovanjem zamenjate baterijo za nemoteno delo.
V skladu z aplikacijo razširite funkcionalnost T800 za največjo prilagodljivost: dodajte bodisi 1D / 2D optični bralnik, režo microSD, RS-232 ali Ethernet vrata. T800 zlahka združi več naprav in funkcij za povečanje produktivnosti na kraju samem - na vsaki lokaciji. Za večjo varnost med delovanjem je na voljo 2-v-1 RFID / pametna kartica in čitalnik pametnih kartic / magnetnega zapisa. Priključite jih tako enostavno kot rezervno baterijo SnapBack - torej hitro, enostavno, brez kakršnih koli orodij.

Vgrajena sprednja spletna kamera HD omogoča fotografiranje, video podporo ali videokonference. T800 ima tudi zadnjo kamero z 8 milijoni slikovnih pik. Tako lahko dokumentirate napredek pri gradnji, ugotavljate in dokumentirate napake, nastale morebitne škode...itd.

T800 je serijsko opremljen z 802.11 ac Wi-Fi (združljiv z IEEE 802.11 a / b / g / n / n) in Bluetoothom ter ponuja dodatno opcij - Gobi (mobilna širokopasovna povezava) in GPS.

K vsemu temu pa smo dodali še 3-letno Getac garancijo.


Getac T800 serija - specifikacija - pdf

Getac T800 serija - dodatna oprema - pdf

getac t800

GETAC T800 EX serija - robustni tablični računalnik z WINDOWS 10 PRO za EX območje.

Ultra robusten tablični 8,1 palčni multi touch računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere, tudi Ex območje.

Ponujamo možnost za ATEX cono 2/22 in certifikat IECEx za uporabo v potencialno eksplozivnih atmosferah. Uporabljajo se izolacijski mehanski materialI in izjemne oblike vezja, ki zagotavljajo, da je T800-Ex odporen proti vžigu in v resnici varen.


Getac T800 EX serija - specifikacija - pdf

Getac T800 EX serija - dodatna oprema - pdf

getac zx70

GETAC ZX70 serija - robustni tablični računalnik za ekstremne razmere Z  ANDROID OS!

Robusten tablični 7 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere - ANDROID 9.0.


Getac ZX70 serija - specifikacija - pdf

Getac ZX70 serija - dodatna oprema - pdf

getac zx70

GETAC ZX70 EX serija - robustni tablični računalnik za ekstremne razmere - Z ANDROID OS v EX izvedbi.

Robusten tablični 7 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere - ANDROID 9.0.


Getac ZX70 EX serija - specifikacija - pdf

Getac ZX70 EX serija - dodatna oprema - pdf

 

GETAC NOTESNIKI

getac b300

GETAC S410 - SERIJA ROBUSTNIH NOTESNIKOV Z WINDOWS 10 PRO

Novi S410 je dvignil prečko v razredu polno robustnih prenosnikov, je bolj krepak, vitkejši in lažji kot kdaj koli prej. Povsem nov S410 se ponaša z najnovejšimi računalniškimi inovacijami, vključno z 8. generacijo Procesor Intel® Core ™ i7, izboljšano grafiko in večkratno varnostjo ter možnostotjo za večjo prilagodljivost. S410 daje večjo moč in prilagodljivost mobilnim strokovnjakom v ogromno panogah.

Getac S410 serija - specifikacija - pdf 

Getac S410 serija - dodatna oprema - pdf

    
getac b300

GETAC B360 - NOVA SERIJA Z WINDOWS 10 PRO

Getacov NOV odporen in popolnoma robusten prenosnik B360 je naslednik B300. Še posebej je primeren za zunanjo uporabo ali v posebej zahtevnih okoljih, kot so gradbišča, vojaški ali drugi tereni ali za uporabo v vozilih. Za uporabo na teh območjih izpolnjuje stroge zahteve vojaških standardov MIL-STD-461G in MIL-STD-810H ter je v celoti zaščiten pred vdorom prahu in vode, v skladu s standardi IP66. Prenosnik brez težav zdrži več padcev z višine 1,8 metra, tudi med delovanjem.

B360 navdušuje s 13,3-palčnim zaslonom IPS TFT LC, ki ga upravljate z več dotiki in ga odlikuje Getac-ova tehnologija LumiBond ki zagotavlja popolno berljivost tudi pri neposredni sončni svetlobi. Izbira zmogljivosti pomnilnika je še posebej impresivna: 8, DDR4 od 16, 32 ali 64 GB. Glavni pomnilnik in dodatni pomnilniški pomnilnik sta 256 GB, 512 GB ali celo 1 TB, odvisno od vaših želja. Procesor Intel Core 10. generacije z do 6 jedri zagotavlja vrhunske zmogljivosti, medtem ko je nadomestljiva zmogljiva 2100 mAh litij-ionska baterija s tehnologijo LifeSupport zagotavlja dolgo delovno pripravljenost.
B360 je tovarniško opremljen s široko paleto vmesnikov - za hitro in zanesljivo povezavo. Mednje spadajo druga generacija USB 3.1 Type A, PowerShare USB 2.0, RJ-45 (LAN) in HDMI. Bluetooth 5.1 in Wi-Fi 802.11ax zagotavljata odlično komunikacijo. Poleg tega so na voljo dodatni vmesniki USB 3.1 Type-C, GPS, LTE in WLAN druge generacije ter reža za SIM kartico in VGA.

Getac vam ponuja številne možnosti razširitve za B360, med drugim tudi razširitveni modul za različico B360 Pro. Zaščita pomembnih podatkov je bila tudi pomembna prednost pri razvoju modela B360. Zato ponuja dobro uravnotežene varnostne funkcije, kot so ključavnica Kensington, TPM 2.0 in pametna kartica ali čitalnik RFID (neobvezno). Poleg tega 3-letna garancija podjetja Getac naredi prenosnik v zanesljivo naložbo.


Getac B360 serija - specifikacija - pdf

Getac B360 serija - dodatna oprema - pdf

Getac B360 Pro

GETAC B360 PRO - NOVA SERIJA Z WINDOWS 10 PRO

Getacov popolnoma nov robusten prenosni računalnik B360 Pro, zasnovan za vojsko in policijo je namenjen posebej za delovanje v zahtevnih taktičnih okoljih. Ta "računalniška elektrarna" zagotavlja bliskovito hiter odziv prek procesorja Intel® Core ™ 10. generacije in grafike Intel® UHD. Ekstremno vojaško in policijsko okolje je fizično zahtevno za vašo opremo. Vsemu temu je kos novi B360 Pro.
Zasnovan za preživetje v vojaških terenskih operacijah, je B360 Pro kos dežju, prahu, udarcem, vibracijam in ima potrdilo o odpornosti za delovanje v "slani megli". Ta popolnoma robusten prenosnik ima certifikat MIL-STD-810H, MIL-STD-461G in IP66 in bo zdržal temperature od -29 ° C do + 63 ° C. Odporen je na padce z višine do 1,82 m. B360 Pro ustreza standardom ANSI / ISA 12.12.01 za nevarna mesta razreda I class II. B360 Pro je bil narejen za tiste najtežje cenarije, tudi tam, kjer so življenja odvisna od njega.


Getac B360 PRO serija - specifikacija - pdf
Getac B360 PRO serija - dodatna oprema - pdf

getac v110

GETAC V110 serija Z WINDOWS 10 PRO

Odličen notesnik (fully rugged) z 11,6 plačnim multi touch zaslonom, i5 procesorjem, SSD diskom (kapaciteta odvisna od modela) in 8/16 GB RAMA. Zaščita IP65.
2 bateriji Li-Ion zagotavljata kar 13 ur neprekinjenega delovanja.
Pošljite povpraševanje.

 
Getac V110 serija - specifikacija - pdf

Getac V110 serija - dodatna oprema - pdf

getac x500

GETAC X500 serija Z WINDOWS 1O PRO

Robustni in neuničljivi high end notesnik za res najekstremnejše razmere, in to v pravem pomenu besede - model Premium tudi do -20°C. Zaslon 15,6 palčni Full HD, procesorji i5 ali i7, 8GB RAM, HDD ali SSD, WIN7 ali WIN10 PRO. IP65


Getac X500 serija - specifikacija - pdf

Getac X500 serija - dodatna oprema - pdf

getac x500 server

GETAC X500 SERVER Z WINDOWS SERVER 2016

Robustni in neuničljivi mobilni strežnik s 15,6 palčnim ultra HD zaslonom za zunanje razmere.


Getac X500 SERVER - specifikacija - pdf

Getac X500 SERVER - dodatna oprema - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Tehnične novice

 05.03.2021

 S 5.3.2021 Getac iz svojih naprav umika slote SD in microSD in sicer pri napravah:

A140: A140 G2
B360: B360, B360Pro in B300G7
F110: F110 G5 in F110-EX G5
K120: K120 in K120-EX
S410: S410 G4
T800: T800 G2 in T800-EX G2
UX10: UX10, UX10-EX, UX10-IP, UX10G2 in UX10 G2-EX
V110: V110 G5 in V110 G6
X500: X500 G3
X500 Server: X500 G3 Server